пʼятницю, 7 червня 2013 р.

Як грамотно підійти до вибору запрошення на весілля.

Кожна дівчина, яка була нареченою погодиться з тим, що в процесі підготовки до весілля важлива кожна дрібничка, оскільки саме вона здатна надати Вашому святу особливого акценту.
Весільні запрошення – це не багато і не мало – лице Вашого весілля. Саме їх гості побачуть в першу чергу, та саме вони залишуться як згадка про Ваше весілля. Як же правильно підійти до вибору запрошення?
Запрошення на весілля - це і найзручніший спосіб в коректній формі повідомити гостям, на якій частині весільного торжества Ви хотіли б їх бачити. У запрошенні необхідно максимально чітко вказати, на якому етапі людина повинна з’явитися: на вінчанні, на церемонії одруження або вже на весільному банкеті.
Зазвичай на сім’ю складають одне загальне весільне запрошення. Якщо серед гостей Ви хочете бачити і дітей, то це слід зазначити в тексті. Відсутність цієї інформації означає, що молодші члени сімейства не включені в список присутніх.
Дуже важливим у етикеті відправки весільних запрошень є час. Велика кількість гостей повинна отримати запрошення за досить тривалий термін до дати весілля. Краще, якщо це буде за один-два місяці до весілля. У разі невеликого святкування, можна розіслати запрошення і за кілька тижнів.
Варто в запрошенні зазначити, що гостю необхідно підтвердити свою присутність до вказаного Вами терміну. Це заощадить Ваш час та гроші.
Якщо Ви хочете, щоб запрошення відповідали моді, то зараз популярна тематика, спрямована на екологію. Для такого типу використовується папір після вторинної переробки. Тому в структурі зустрічаються рослинні волокна або дерев'яна стружка.
Так само в моді запрошення строгого стилю. Тут йде саме поєднання двох або трьох кольорів, не більше, наприклад, на бежевому тлі біла картка з тексом, і в додаток можна підключити фантазію, додавши стрічку або квіточку золотистого кольору. Найголовніше не варто забувати, що запрошення повинні відповідати загальній тематиці весілля.
Я буду рада допомогти у вирішенні питання вибору та створення запрошення на Ваше весілля!













Немає коментарів:

Дописати коментар